Xperience Kiroseiz Premier

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen svega 10 km od aerodroma, Xperience Kiroseiz Premier nalazi se između poznatih turističkih regija Naama Bay i Sharks Bay (oko 6km od Naama Bay-a i oko 10km od Sharks Bay-a). Ova dva centra poznata su po brojnim sadržajima poput restorana, barova, diskoteka, suvenirnica i slično.

Plaža:
Besplatni šatl bus prevozi goste hotela do dve privatne plaže. Vožnja traje petnestak minuta. Jedna plaža je koralna, dok je druga peščana.

Hotelski sadržaji:
Nekoliko bazena i akva park, fitness centar i mogućnosti masaže (uz doplatu), mogućnosti za bilijar, tenis i stoni tenis (uz dolatu), odbojku, nekoliko barova, bar na plaži, glavni restoran, nekoliko a la cart restorana italijnaske, azijske i indijske kuhinje (uz doplatu), dečji klub, dečje igralište i bioskop, internet kafe, Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Sobe su namenjene za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece – francuski krevet ili dva odvojena kreveta, treći ležaj je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Sve sobe imaju klima uređaj, mini-bar, SAT TV, pribor za kuvanje kafe ili čaja, balkon ili terasu, sef, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:
All inclusive. Obroci se sluće po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
https://www.xperience-hotels.com

Napomena:
Lokacija, ali i brojni sadržaji za decu preporučuju ovaj hotel svim ljubiteljima mirnog, porodičnog odmora.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama