Portorož

, Slovenija

već od 139€

Opis destinacije

Portorož, po mnogima s razlogom nazvan “luka ruža”. Ovaj predivan primorski grad je poznat ne samo kao zdravstveni I klimatski rezort već I kao mondensko mesto. Specifičan položaj u severnom delu piranskog zaliva čini ga zaštićenim od severnih vetrova čak I u zimskom periodu te ga odlikuje blaga mediteranska klima. Zato, neka Vaš predah od svakodnevnice bude u lepoti jadranske obale, opustite se u toploj morskoj vodi I sve to začinite odličnim italijanskim kapućinom u nekom šik kafeu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PORTOROŽ 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
BUS + SMEŠTAJ 
5 DANA PAKET ARANŽMAN 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
HOTELPolazak 12. oktobar
VILLE PARK 3*
Noćenje sa doručkom / OGRANIČEN BROJ SOBA PO SPECIJALU!!!!
SPECIJAL!!! 139 €149€
Polupansion / OGRANIČEN BROJ SOBA PO SPECIJALU!!!!
SPECIJAL!!! 179 €189€
DAN PRIMIRJA !!! Polazak 09. novembar
Noćenje sa doručkom / OGRANIČEN BROJ SOBA PO SPECIJALU!!!!
SPECIJAL!!! 139 €149€
Polupansion / OGRANIČEN BROJ SOBA PO SPECIJALU!!!!
SPECIJAL!!! 179 €189€

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim  sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Portorožu, obilaske prema 
programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 3.5 € po osobi po  noci i plaća se na recepciji hotela ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske  spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za Vile park 3* - 45 €. POPUSTI ZA DECU OD  0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe. - 20 €. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod  svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog  objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena  ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova. 

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Rovinj 25 € odrasli / 20 € deca  do 11,99 godina, Trst 25 € odrasli / 20 € deca do 11,99 godina. Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više  cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog  izleta – ino partnera) .Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner . Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum  formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču  kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpumu ili  delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti. 

VILE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine BERNARDIN kompleks, a pored njega u neposrednoj blizini se nalazi I hotel Histrion. Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka. Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gosti hotela Vile Park koriste restoran za doručak i večeru u hotelu Histrion, kao i bazen hotela Histrion.... Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/ 

1.DAN putovanja (14.04. petak / 29.04. subota) BEOGRAD / PORTOROŽ 
Sastanak grupe u 21:15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvIđene perone je iz  Karađorđeve ulice( preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim  usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN (15.04. subota / 30.04. nedelja ) PORTOROŽ /PIRAN 
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15:00 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu .  Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. Noćenje. 

3.DAN(16.04. nedelja / 01.05. ponedeljak ) PORTOROŽ / Fakultativno ROVINJ /PORTOROŽ 
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet poseta Isatrskom gradu Rovinju jednom od najslikovitijih i najromatičnijih gradova na Mediteranu. Ono što ga izdvaja od ostalih Istarskih gradova je priroda koja će  Vas zadiviti, raznovrsnost arhitektonskih stilova, gradska kultura, stari grad koji je proglašen za spomenik kulture . Po dolasku  odlazak u informativnu šetnju istoriskim jezgrom ovog šarmantnog grada. Uske kamene popločane uličice, šarene uske zgrade, cvetni  trgovi i pogled na okolna ostrva sa platoa ispred crkve svete Eufemije učiniće Vas da ponovo poželite da mu se vratite. Slobodno  vreme za individualne aktivnosti . Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu . NOĆENJE. 

4.DAN (17.04. ponedeljak / 02.05. utorak ) PORTOROŽ /TRST / PORTOROŽ / BEOGRAD 
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Trsta. Po  dolasku, kraći informativni obilazak grada - pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja  Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti...... Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 18:00 h. Noćna  vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.. 

5.DAN (18.04. utorak / 03.05. sreda ) BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj  programa. 

Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER kreditnih kartica , ili  40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama