Pickalbatros Laguna Vista Beach Resort

Sharm El Sheik , Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Pickalbatros Laguna Vista smešten je na šarmantnoj obali nacionalnog parka Nabk, na poluostrvu Južni Sinaj. Nalazi se na 20 minuta vožnje od centra Šarm El Šeika i 8,1 km od Međunarodnog aerodroma Šarm El Šeik.

Plaža:
Hotel je udaljen dva minuta hoda od privatne peščane plaže.

Hotelski sadržaji:
Recepcija, bazen na otvorenom, bazen na zatvorenom, ronilački centar – uz doplatu, italijanski restoran Soprano, riblji restoran Culina, restoran Tagine sa orijentalnom kuhinjom, Concerto bar okružen vodopadima, Beach Bar, Buddha Bar, pool bar Olympus, Lobby bar, Terrace bar, Red Sky bar, SPA centar – uz doplatu, teretana, teniski tereni – uz doplatu, tereni za odbojku na pesku i mini golf – uz doplatu , sala za bilijar – uz doplatu, amfiteatar, klub za decu,

Sobe:
Standardne sobe su namenjene za smeštaj dve do tri osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje). Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, mini-bar, sef, balkon ili terasu. U ponudi su sobe sa pogledom na vrt i pogledom na more.

Usluga: 
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt: 

www.pickalbatros.com/hotels-resorts/albatros-laguna-vista/


Napomena:
Hotel je jedinstven po svom arhitektonskom dizajnu gde ćete otkriti muzej umetnosti, antikviteta i široke zelene površine pejzaža, sa netaknutim zlatnim peskom, plaže, tirkizne vode i ostrvo Tiran sa zadivljujućim pustinjskim pejzažom.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama