Petinos Hotel

Platis Jalos, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na izvrsnoj lokaciji, na minut hoda od plaže u kosmopolitskom mestu Platis Jalos. Do grada Mikonosa, se brzo stiže autobusom, stajaliste na 10 m od hotela. Iz mesta Platis Jalos često isplovljavaju brodovi do čuvenih plaža, kao što su „Paradise“ (2km), „Super Paradise“  Agrari i Eli. Od aerodroma je udaljen 3 km, od nove luke 5 km a od grada Mikonosa 4 km.

Plaža: u neposrednoj blizini peščane plaže Platis Jalos, ležaljke i suncobrani na raspolaganju su uz doplatu.

Hotelski sadržaji: Hotel sadrži recepciju (24 h), restoran, bar, snek bar, a la carte restoran Blue Myth ( grčka i mediteranska kuhinja), terasu, baštu, bežični internet ( dostupan u celom objektu), rent a car, ostavu za prtljag, prodavnice, suvenirnice, nudi uslugu prevoza od/do aerodroma, usluge pranja i peglanja veša, takodje poseduje i prostoriju za bankete. Bazen, đakuzi, sauna i teretana, spa i salon lepote se nalaze u susednom objektu i dostupni su gostima hotela Petinos.

Sobe: Sve sobe poseduju klima uređaj, sat/tv, telefon, bežični internet, fen za kosu, mini frižider, kupatilo sa kadom/tušem, sef, balkon sa pogledom na baštu. Krevetac za bebe je moguć na upit.

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje)

Kontakt
www.petinoshotel.gr/
1. dan BEOGRAD – ATINA - MIKONOS
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a (707) tri sata  pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Atinu u 09:25 časova (let A3977). Sletanje u Atinu u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Mikonos u 13:25 časova (A3 7376). Sletanje na  aerodrom Mikonos u 14:05 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj. Noćenje.

2.-7. dan  MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

08. dan  MIKONOS – ATINA - BEOGRAD
Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim satima. Poletanje aviona za Atinu u 06:10 časova (let A3 7371). Sletanje u Atinu u 06:50 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 08:00 časova (let A3 976). Sletanje u Beograd u 08:40 časova po lokalnom vremenu.  Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama