Milano

Nova godina, Italija

već od 189€

Opis destinacije

МILANO је drugi po veličini grad u Italiji i glavni grad regije Lombardija u severnoj Italiji. Milano se smatra „privrednim srcem Italije“. Grad je takođe i svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milano je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom аrhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu, Milano je najpoznatiji kao jedno od središta mode - uz Pariz i Njujork.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMINI PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA PONUDA
NOVA GODINA: 29.12.2023 – 03.01.2024.3*199€189€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

*** SIGURNI POLASCI IZ NIŠA, ALEKSINCA, POJATA, PARAĆINA, ĆUPRIJE, JAGODINE I ČAČKA – DOPLATA 25€; BATOČINE, KRAGUJEVCA I NOVOG SADA - DOPLATA 20€; MARKOVCA, VELIKE PLANE, POŽAREVCA (požarevačka petlja), SMEDEREVA (Kolari) I MALOG POŽAREVCA - DOPLATA 15€.
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.

Doplate i popusti:
- Dete 2-12 godina ima popust 20 evra u 1/2+1 sobi
- Doplata za 1/1 sobu 115 evra (na upit)

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
- tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u Milanu u hotelu sa 3*,
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge turističkog vodiča tokom putovanja,
- agencijske usluge.

Aranžman ne obuhvata:
- fakultativne programe,
- gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: Za hotele sa 3* - 4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,
- individualne troškove,
- međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 955 dinara, od 19 do 70 godina 1431 dinara i od 70 do 86 godina 2865 dinara.

Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
- Lugano i Komo – 30€ odrasli/ 20€ deca
- Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli/ 10€ deca
- Monca – 20€ odrasli/ 15€ deca.
AN HOTELS MILANO MELEGNANO 3*
Lokacija: hotel se nalazi u naselju Melegnano, na 20ak min vožnje od centra Milana.
Sobe: su dvokrevente ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, TV, WiFi, telefon.
Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni)
Više informacija o hotelu: https://an-hotels.com/hotel/

Hotel GRAND BARONE DI SASSJ 4*
Lokacija: hotel Grand Barone di Sasj nalazi se u Sesto San Đovaniju, 200 metara od stanice metroa Sesto Rondo, odakle saobraćaju linije do centra Milana. Wi-Fi u javnim prostorijama.
Sobe: dvokrevente ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, TV, kupatilo, terasa
Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto)
Više informacija o hotelu: https://www.baronedisassj.com/en
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 18:00h (vreme polaska je podložno promeni) sa parkinga Muzeja 25.maj-Kuća cveća. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2. dan JEZERO GARDA/SIRMIONE – MILANO
Dolazak u jutarnjim časovima u gradić Sirmione koji se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepoznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do Milana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan MILANO
Doručak. Odlazak u centar i pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Uveče organizovani odlazak i povratak autobusom u centar, individualni DOČEK Nove 2024. godine. Noćenje.

4. dan MILANO – JEZERO LUGANO – JEZERO KOMO – MILANO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak švajcarskog jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan MILANO – MONCA – MILANO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Moncu. Odlazak do autodroma u Monca parku (najbržeg trkališta na svetu gde se vozi jedna od trka Formule 1 – u slučaju održavanja trka na dan obilaska, ne postoji mogučnost obilaska autodroma u Monca parku), šetnja centrom grada: Trg Roma, Arengario – većnica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, most četiri lava…Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima. Noćna vožnja.

6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama