Malaga

više destinacija, Španija

već od 759€

Opis destinacije

Malaga - rodni grad čuvenog slikara Pabla Pikasa i grad koji najbolje oslikava tradicionalnu špansku arhitekturu pomešanu sa modernim zdanjima i lokalitetima. Privilegovana suncem koje gotovo neprekidno greje i spektakularnom svetlošću, Malaga je grad velikih avenija, sa drvoredima palmi, intenzivnim noćnim životom, važnim muzejima, i izvrsnim restoranima ribljih specijaliteta svih vrsta…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
MALAGA
MARBELJA – RONDA – SEVILJA
4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom
Polazak: 29. decembar (povratak 01. januar 2023.)

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 759 evra
Doplata za jednokrevetnu sobu je 220 evra

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
- Aerodromske takse 48€ (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje) 
- Avio prevoz na relaciji Beograd–Malaga– Beograd kompanijom Air Serbia 
- Transfer aerodrom–hotel–aerodrom 
- 3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 4* 
- Panoramsko razgledanje grada 
- Usluge vodiča na srpskom jeziku 
- Troškovi organizacije putovanja

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
- Fakultativni izleti 
- Putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:
- SEVILJA - cena izleta: 80 €
- MARBELJA i RONDA - cena izleta: 75 €
- Prijavljivanje za ove fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima, u efektivi.
Potrebno je najmanje 20 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti bi mogli da se realizuju uz korekciju cene.
Eurostars Malaga 4* https://www.eurostarshotels.com/eurostars-malaga/
Hotel se nalazi blizu železničke stanice u Malagi. Centar grada, Pikasov muzej i katedrala, udaljeni su 20 minuta hoda od hotela. Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini bar, internet konekciju (uz doplatu), sef i fen. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto)
Dan 1 
1. dan (četvrtak, 29. decembar 2022.) BEOGRAD – MALAGA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Filip Travela u 07.30 sati. Poletanje za Malagu u 10.05 sati (let JU 578). Dolazak u Malagu u 13.40 sati. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: luka i plaža Malageta, korida, katedrala, zamak Gibralfaro koji potiče iz 10. veka i nalazi se na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, centar grada – ulica Markes de Larios, Pikasov muzej… Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

Dan 2 
2. dan (petak, 30. decembar 2022.) MALAGA – SEVILJA Doručak. Fakultativni obilazak Sevilje, glavnog grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir, i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3 
3. dan (subota, 31. decembar 2022.) MALAGA – MARBELJA – RONDA Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Nakon obilaska, povratak u hotel. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

Dan 4 
4. dan (nedelja, 01. januar 2023.) MALAGA – BEOGRAD Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd u 12.30 (let JU 577). Dolazak u Beograd u 15.40 sati.
Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja I zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se kompletan iznos za avionske karte I avans 40% za smeštaj, dok se ostatak upladuje najkasnije 15 dana pred početak putovanja. 
- Plaćanje može biti: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina). 
- Avio karte je mogude platiti na 3 mesečne rate bez kamate (čekovima) 

FT

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama