null
nullnull

Kontakt

036 511 00 11

036 324 097

069 511 00 11

069 511 00 11

pangeakv@gmail.com

Kralja Milana (Omladinska) 17, 36000 Kraljevo

Lisabon

Portugal - Lisabon

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
Lisabon

Ukupno nocenja

4

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
LISABON 
Izleti i posete: -“SINTRA I LISABONSKA RIVIJERA” -“OBIDOŠ, ALKOBASA, BATALJA, NAZARE”  5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom 
Polazak: 30. april (povratak 04.maj 2024) 

HOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU
HOTEL VIP ENTRECAMPOS 4*829230

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (76 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se  plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata),avionski prevoz na relaciji Beograd – Lisabon – Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (4 noćenja sa doručkom), transferi  autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Lisabonu prema programu, panoramsko razgledanje Lisabona, usluge  vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: boravišna taksa za starije od 13 godina, 2 evra po noći po osobi (plaća se na recepciji hotela),  fakultativni izleti, ulaznice na lokalitetima i posete, međunarodno zdravstveno putno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Sintra”. Cena: 75 evra. U cenu je uključena ulaznica za Pena palatu i usluge vodiča.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Obidoš, Alkobasa, Batalja i Nazare”. Cena: 70 evra. U cenu je uključena ulaznica za manastir u  Batalji i usluge vodiča.  
- Fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran sa fado programom. Cena: 55 evra. U cenu je uključen transfer do restorana taksijem i  večera.  

Važna napomena>Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu, isključivo u evrima. Potrebno je  najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje  cene.