Hotel Louis Ionian Sun

Benitses, Krf

Opis destinacije

Krf je ostrvo lepih plaža, lepe prirode, prelepog glavnog grada, prepoznatlljive srdačnosti ugostitelja… ali svakako našim turistima blisko obzirom na istoriju koja je izmedu nas i Krfa napravila neraskidivu vezu - Krf je bilo „ostrvo spasa“ tokom I svetskog rata za srpsku vladu i vojsku. Glavni grad ostrva KRF krase palate, tvrđave, pozorište u stilu italijanske renesanse, kao i muzeji sa vrednim eksponatima. Stari grad koji se nalazi izmedu dve tvrđave ulepšavaju trgovi i fontane, i uske popločane ulice prepune taverni barova. Takode, nezaobilazan deo posete ostrvu čine mesta vezana za srpsku istoriju u vreme Prvog svetskog rata kada su vlada i vojska izmešteni na ovo ostrvo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
hotel Louis Ionian Sun se nalazi na oko 50 m od šljunkovite plaže (ima podzemni tunel do plaže), na jugoistočnom delu ostrva, 3 km od mesta Benices, 15 km od grada Krfa i aerodroma.  Hotel ima 213 soba, rasporedjenih u pet zgrada i bungalova.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva bazena, dečiji bazen (sa dva tobogana), bar pored bazena, taverna na plaži, bar na plaži, menjačnica, rent a car, igralište za decu, mini klub za decu 4-12 godina, baby sitting na upit uz doplatu, aerobik, košarka, pikado, teniski teren, odbojka, mini market, besplatni Wi-fi internet, internet centar, animacija. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su uz depozit.

Standardne i porodične sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef i wi-fi internet  (uz doplatu), set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon. Porodične sobe: dva kreveta i krevet na sprat.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela), užine prepodne i poslepodne (ćufte, fileti ribe, pomfrit, pite, sendviči, kolači, peciva), dečiji meni svako veče u glavnom restoranu, čaj i kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

http://www.louishotels.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama