Hotel Grecotel Grand Egnatia

Aleksandropolis, Grčka

Opis destinacije

Svojim strateškim položajem, raskršćem morskih i kopnenih puteva, Aleksandrupolis povezuje Evropu i Aziju, istok sa Zapadom. Ovaj prelepi primorski grad, čiji je zaštitni znak Svetionik, predstavlja centar zaista fascinantnog područja. Deo šarma starog ribarskog sela budi sećanje na daleku prošlost, a svetionik ponosno baca neprekidno svoje svetlo na more već više od jednog veka. Još jedno iskustvo koje ne treba propustiti prilikom letovanja u Aleksandropolisu je “aukcija ribe” na lokalnoj pijaci. Možete se okušati u ribolovu s lokalnim ribarima i uživati u omiljenim aktivnostima dok se opuštate uz pogled na more, a posebno očaravajući su zalasci sunca. Ne propustite priliku da se prošetate duž obale ili posetite obližnje gradove Traianoupoli i Feres.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Grecotel Grand Egnatia se nalazi u gradu Aleksandropoli 1km od samog centra na plaži. Egnetia kompleks obuhvata četiri zgrade u kojima su raspoređane sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, igralište za decu, animacija za decu, teretana, teniski teren, spa centar,  Wi-Fi u javnim prostorijama, menjačnica, soba za prtljag, parking, prodavnice, mini market, lift.

Sve sobe imaju:
Klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, kupatilo, balkon/terasa.

Ishrana:
Doručak ili polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama