Hotel Aurora Beach

Agios Ioannis Peristeron, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto – samoposluženje) / Polupansion (doručak - švedski sto – samoposluženje, večera – meni, izbor par jela).
Lokacija: nalazi se na istočnoj obali ostrva, u mestu Agios Joanis Peristeron na 20m od privatne šljunkovite plaže sa barom  (prelazi se ulica i silazi stepenicama). Od centra grada Krfa udaljen je 15km, a od aerodroma oko 14km. Autobuska stanica koja povezuje hotel sa gradom nalazi se na 300 metara od hotela, dok se prvi market sa restoranima i kafićima nalazi na oko 800m.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, sef na recepciji (besplatno), bazen sa barom, bar na plaži.
Sobe: kupatilo, klima (uz doplatu), TV, Wi-Fi (besplatno), mini frižider, balkon/terasa. Porodične sobe imaju krevete na sprat za decu.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama