Hotel Alea Hotel & Suites

Skala Prinos, Tasos

Opis destinacije

Smešten na severnoj strani Egejskog mora, Tasos je bujno zeleno ostrvo sa neverovatnim plažama. Ovo je potpuno opuštajuće mesto, idealno za duge dane na plaži. Sa kristalnom vodom i okružene bujnim zelenilom, plaže na ostrvu mogu biti organizovane sa ležaljkama i vodenim sportovima ili potpuno izolovanim za više privatnih trenutaka. Ovo je takođe ostrvo za planinarenje, jer mnoge planinarske staze prelaze okolicu i prolaze kroz planinska sela i klisure. Za ostrvo se vezuje i mit o sirenama koje su prema predanjima tu živele i svojim prelepim glasovima uspevale da omađijaju svakog muškarca koji bi ih čuo. Smatra se da su upravo one začarale Odiseja na njegovom čuvenom putovanju i uspele da ga privole da na ostrvu zauvek ostane. Tasos je idealan za odmor porodica sa decom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Napomena: obaveznih 50% uplate za rane rezervacije sa popustima.

Lokacija:
hotel Alea se nalazi na istočnoj strani ostrva, 15 km od glavnog grada Limenasa i oko 850 m od mesta Skala Prinos, 50 m od peščane plaže. Hotel je izgrađen 2010. godine i raspolaže sa 104 sobe.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la cart restoran, bar, bar na plaži, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, zatvoreni bazen, Wi-Fi internet, igralište za decu, mini klub za decu, fitnes, spa centar, hamam, masaža, đakuzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, animacija gostiju, mini market, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
polupansion -  doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Postoji mogućnost doplate all inclusive  usluge -  sve uključeno, doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). 

http://www.aleahotel.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama