Delfinia Hotel

Moraitika, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ukras je jugoistočne obale Krfa i mesta Moraitika. Od centra mesta i mnogobrojnih kafića, radnji i suvenirnica udaljen je nekoliko minuta laganog hoda (oko 450 metara). Kompleks se sastoji iz 3 zgrade i okružuje ga lep i negovan vrt. Od glavnog grada Krfa i aerodroma udaljen je 25 km. Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do grada nalazi se u neposrednoj blizini hotela.

Plaža:
Na samoj plaži (peščano-šljunkovita). Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, bar na plaži, koktel bar, bazen sa slatkom vodom sa izdvojenim delom za decu (besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena), igralište za decu i soba za igranje, večernja animacija za odrasle. Na raspolaganju je još i teretana, teniski teren i stoni tenis (uz doplatu). Wi-Fi internet konekcija dostupna je u čitavom hotelu i besplatna je. Gostima su na raspolaganju i peškiri za plažu uz depozit, kao i veliki broj vodenih sportova (uz doplatu).


Sobe:
Udobne sobe dele se na tipove standard i superior. Sve sobe imaju SAT TV, besplatni Wi-Fi, klimu, sef (uz doplatu), mini-frižider, kupatilo (tuš/WC, fen za kosu), balkon ili terasu sa pogledom na vrt ili more. Standardne sobe veličine su 20m² i namenjene su za smeštaj dve do tri osobe - francuski ležaj ili dva standardna kreveta. Treći ležaj je pomoćni ili je gostima na raspolaganju sofa na izvlačenje. Superior sobe iste su veličine, sličnog rasporeda i takođe namenjene za smeštaj dve do tri osobe. Ono što ih ističe u odnosu na standardne je činjenica da su te sobe nedavno renovirane.

Usluga:
Polupansion (švedski sto, samoposluživanje).

Kontakt:
http://delfiniahotels.gr/

Napomena:
Jedan od najpopularnijih hotelskih kompleksa na ostrvu. Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Grčka

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama