Beč

Nova godina, Austrija

već od 229€

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
BUS + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA  
6 DANA PAKET ARANŽMAN 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
29. Decembar
Hotel Europahaus 3 *
PROMO 229 €
249€
Eventhotel PYRAMIDE 4*
PROMO 329 €
349€
PROMO CENA VAŽI OGRANIČEN BROJ SOBA !!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih  usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 3 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, usluge vodiča za vreme trajanja  aranžmana. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban  ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove, Evropska Unija od naredne godine (tačan  datum stupanja na snagu još nije preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije  (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu, za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja  kojima nije neophodna viza za putovanje u Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom  procedurom korištenja internet stranice ili mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS a važi će tri godine", po trenutnim najvama 

FAKULTATIVNI IZLETI(cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Parndorf 15 € odrasli / 10 € deca do 11.99. god - u cenu uključen prevoz, Dvorac Schönbrunn 35 € odrasli / 25 € deca do 11.99. god - u cenu uključena grand tura obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija i uplata prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta), »Srpski Beč« 20 € (deca do 11,99  godina 10€ )- u cenu uključen prevoz i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča, Bratislava 20 € odrasli / 15 € deca do 11.99. god - u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča . Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je: Schönbrunn 30, Srpski Bec - 25, (a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu  sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Realizacija fakultativnih izleta zavisi ce od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu važile u trenutku putovanja. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU za Hotel Europahouse 3 *, iznosi 80 €. DOPLATA ZA 1/1 SOBU za Hotel Pyramida 4*, iznosi 175 €. Dete do 11.99 god. u sobi sa dve punoplatežne osobe u Hotelu Europahouse i Pyramida 4* u pomoćnom ležaju ostvaruje popust -20 € . . 

Hotel EUROPAHAUS 3* - smešten u zapadnom delu Beča, na oko 30 minuta tramvajem 49a kojim stižete do Mariahilferstrasse i Westbahnhofa, a  stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Sve sobe su sa TWC-om, SAT TV. Gostima su na raspolaganju restoran i recpecija. Usluga: Noćenje s  doručkom. Doručak: švedski sto. https://www.europahauswien.at/ 

EVENTHOTEL PYRAMIDE 4* se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at). Tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom,  klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom. https://www.eventhotel-pyramide.com/de/ 

1.DAN putovanja: BEOGRAD- NOVI SAD – SUBOTICA – BEČ  
Sastanak grupe u 21:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa  predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve  ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim  usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN : BEČ 
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: palata Belvedere - letnja rezidencija Eugena Savojskog, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih  nacija, Meksički trg... Nakon razgledanja slobodno vreme. Smeštaj u hotel (posle 15 h). Ostatak dana slobodan za individualne  aktivnosti. NOĆENJE. 

3.DAN : BEČ/ Fakultativno SCHӦNBRUNN / Fakultativno SRPSKI BEČ / BEČ 
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativnu posetu dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji  austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave), slobodno vreme.. U večernjim satima individualni doček na ulicama i  trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni  vatromet iznad Pratera. Srećna Nova godina! Individualni povratak u hotel. NOĆENJE. 

4. DAN : BEČ/ Fakultativno BRATISLAVA / BEČ  
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo fakultativni izlet do još jedne evropske prestonice  Bratislave - koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva, a posebnost joj daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih  uticaja. Povratak u hotel. NOĆENJE. 

5. DAN : BEČ/ Fakultativno PARNDORF / – SUBOTICA – NOVI SAD - BEOGRADDORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do  centra Beča, a mi vam preporučujemo (fakultativno) posetu Parndorfu - poznati outlet centar sa preko 170 radnji napoznatijih brendova. Povratak u Beč. Sastanak grupe oko 18.30h i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa  kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. 

6. DAN : BEOGRAD 
 Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ).  Kraj programa.  

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama