Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBI
NOVA GODINA
31.12.2023-04.01.2024.
Aparthotel Bajondillo 4*769€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke.

POPUSTI I DOPLATE:
- deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (na upit),
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta (na upit),
- doplata za 1/1 sobu 180 € (na upit).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Air Serbia),
- aerodromske takse – 39€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
- smeštaj u Aparthotelu Bajondillo 4* u Torremolinosi, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- panoramsko razgledanje Malage,
- usluge lokalnih vodiča.
- agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 531rsd, od 19 do 70 godina 797rsd i od 71 do 86 godina 1592rsd,
- fakultativne programe,
- individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Kordoba – 90 € (sa ulaznicom za La Mazquitu)
- Marbelja, Ronda – 65 €
- Sevilja – 80 €
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje.
APARTHOTEL BAJONDILLO 4*
Lokacija: Apartmani Bajondillo se nalaze na plaži u Toremolinosu., na oko 3 km od Akva parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12 km, aerodrom 6 km.
Sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom,bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka . wi-fi besplatan u celom objektu .
Smeštaj: Svi apartmani imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more. Sve sobe sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.bajondillo.com/
1.Dan BEOGRAD – MALAGA – TORREMOLINOS
Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja na šalteru Air Serbia. Poletanje aviona za Malagu u 07:50h (JU 576). Po sletanju u Malagu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion.. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Individualni DOČEK NOVE 2024. godine. Noćenje.

2.Dan TORREMOLINOS – KORDOBA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt... Obilazak La Mazquite (džamija katedrala - ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan TORREMOLINOS –MARBELJA – RONDA – TORREMOLINOS
Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Nakon obilaska, povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan TORREMOLINOS – SEVILJA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sevilju, glavni grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir, i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope. Po dolasku panoramski obilazak: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan TORREMOLINOS – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 17:50h (JU 579). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 21h. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama