Alykanas Grand Beach Hotel

, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj:
Ovaj odlično lociran hotel smestio se na jednoj od lepših peščanih plaža Zakintosa, “Alykanas beach”. Početkom 2022. godine hotel se renovira, zbog čega će za leto 2022 dočekati svoje goste u novom ruhu. Hotel se nalazi na peščanoj plaži sitnog peska i postepenog ulaska u more, što predstavlja omiljen deo kod porodica sa malom decom. Grad Zakintos je udaljen 15km, a od aerodrom 19 km.

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži, gde se suncobrani i ležaljke doplaćuju, kao i sportovi na vodi nedaleko od hotela (100m), dok su suncobrani i ležaljke pored bazena besplatni. Peškiri za plažu su dostupni gostima (uz doplatu 2,50 eur po peškiru)

Hotelski sadržaj: 
Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, glavni restoran, a la kart restoran (bez doplate-obavezna rezervacija unapred), bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, mini klub i igralište za decu, wi-fi, TV Kutak.

Sobe: 
Hotel u svom sastavu ima 135 soba, raspoređenih u tri zgrade. Kvadrature su od 27-29m2 i mogu da prime maksumum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, SatTV, sef (uz doplatu), klima uređaj (besplatno), mini frižider, balkon ili terasu. Sobe se sastoje od dva odvojena kreveta ili francuskim ležajem, dok je treći, odnosno četvrti krevet pomoćni ležaj. Krevetac za bebu je gostima na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Napomena:
Hotel pruža mogućnost da njegovi gosti osim u ovom, svoj all inclusive mogu da koriste u svim hotelima iz ovog hotelskog lanca, čime pruža gostima mogućnost da ukoliko žele da istraže ostrvo i posete druga letovališta, da u tim hotelima mogu da koriste ručak, večeru, užine i pića. Ova pogodnost važi za hotele na sledećim lokacijama:
1. Zante Plaza hotel & apartments 3* – letovalište Laganas
2. Klelia Beach Hotel 4* – letovalište Kalamaki
3. Exotica Hotel & Spa 4* – letovalište Kalamaki
4. Keri village & Spa 4* (ovaj hotel je namenjen samo odraslima iznad 16 godina) – mesto Keri.

Kontakt: www.alykanas-beach.com
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama